Voorzetramen voorkomen een hoge energierekening

geld besparen op energie

Hoort u wel eens van uw medewerkers dat ze het constant zo warm hebben op kantoor? Betaald u daarnaast ook nog eens maandelijks een torenhoge energie rekening? Dan is hoogstwaarschijnlijk uw warmte isolatie niet in orde. De gevoelstemperatuur van uw werkomgeving en die van uw medewerkers kunnen een grote rol spelen in hun productiviteit. Wist u dat ramen veel energie door laten? De energie oftewel warmte probeert vervolgens in de winter weer terug naar buiten te kruipen. In winter kunt u dit zien aan de beslagen ramen in uw pand. Dit soort vervelende situaties zijn echter gemakkelijk te voorkomen met de aanschaf van voorzetramen.

Energiezuinig werken

Bezet u momenteel met uw bedrijf een pand dat niet volgens de moderne manier van bouwen is opgebouwd? Dan is de kans zeer groot dat uw gebouw niet voorzien is van de juiste warmte-isolatie. Het is onnodig om dan maandelijks een grote energierekening te betalen. Door de voordelen van een voorzetraam is dit de ideale oplossing om de energierekening in te perken. Daarnaast is de plaatsing van een voorzetraam ook relatief makkelijk, waardoor de investering relatief minder geld zal kosten dan wanneer u geheel nieuwe ramen plaatst in uw pand.

Gemakkelijke installatie

U kunt bij vele voorgangers navragen wat het vervangen van uw ramen precies betekent. Het overgrote deel zal dit als een kostbaar en misschien frustrerend proces beschrijven. Het bijkomende voordeel van voorzetramen is dat de installatie een erg eenvoudig proces is. Er hoeft namelijk helemaal niets te worden vervangen en er komt bijna geen rommel bij kijken. De situatie blijft simpel gezegd gewoon hetzelfde en de installatie kan bijna zonder overlast worden uitgevoerd.

Positieve invloed

Zoals eerder in dit artikel is benoemd heeft de plaatsing van voorzetramen een positieve invloed op uw energie rekening. Daarnaast heeft het nog een positieve werking op de waarde van het pand dat u bezit. Een voorzetraam heeft namelijk een langdurige waarde en draagt hierin dus bij aan de waarde van het pand. Dit zou wellicht wel eens van toepassing kunnen zijn als u ooit van plan bent u pand te verkopen omdat u gaat uitbreiden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *