Vuurtafel kopen

vuurtafel
vuurtafel

Wat is een vuurtafel precies? Een vuurtafel is een terrasverwarmer voor balkon, terras en tuin. De vuurtafels worden ook wel tafelhaard of tafelbrander genoemd. Een echte sfeermaker voor een gezellige lange avond buiten zitten of binnen.

Materiaal vuurtafels

Wil je een vuurtafel kopen? Dan kun je kiezen uit verschillend materiaal. Je kunt ze in diverse vormen en maten verkrijgen. Voor elke tuin, terras of balkon is er wel een vuurtafel te koop. De vuurtafels zijn gemaakt van onder anderen:

composiet

hardhout

steigerhout

aluminium

cortenstaal

Voor elke stijl is er wel een geschikte vuurtafel. Bij het kopen van een vuurtafel moet je goed op de maten letten. Past het op je balkon, terras of tuin. Er bestaan vuurtafels die je kunt gebruiken als eettafel. Wil je inspiratie op doen of meer weten over de mogelijkheden? Dan kun je hier ideeën opdoen.

Vuurtafels voor binnen en buiten

Je kunt vuurtafels kopen  van Vivencia Vuur voor buiten en binnen op een vaste gasleiding. Wanneer je binnen een vuurtafel gebruikt, is veiliger wanneer je geen losse gastank gebruikt. Een vuurtafel kan dus wel binnen, maar dan moet je goed letten op de veiligheid! De gezelligheid die een vuurtafel maakt moet wel gezellig blijven uiteraard. Voor buiten vuurtafels telt natuurlijk hetzelfde; let op de veiligheid. Je kunt ook alleen een inbouwbrander kopen en zelf de tafel erbij kiezen of maken. Naast het kopen van een vuurtafel moet je extra elementen aanschaffen. Denk daarbij aan beschermhoezen, propaangas, bijzettafels en toebehoren om te monteren. Een vuurtafel kopen hoeft niet moeilijk te zijn. Er zijn zoveel keuzes en mogelijkheden dat de vuurtafel naar je wens er vast tussen zit.

Waar moet je opletten bij het kopen van een vuurtafel?

Door het grote assortiment kun je gedesoriënteerd raken. Je kunt voor jezelf een aantal belangrijke punten opschrijven en afstrepen tijdens het zoeken naar een vuurtafel. Een paar belangrijke punten zijn:

past het bij je interieur

passen de maten

wil je een gasfles in de tafel of erachter

De prijzen van een vuurtafel verschillen per model, maat en materiaal. Wil je een indruk krijgen van de verschillende modellen, maten en prijzen van vuurtafels? Klik dan hier voor een ruim overzicht.

Voordelen van een vuurtafel

Redenen om een vuurtafel te kopen liggen uiteen. Een paar voordelen van een vuurtafel staan hier voor je op een rijtje:

van een aangename warmte genieten

het hele jaar door gezelligheid

een echte blikvanger voor tuin, terras, balkon of voor binnen

geen hout nodig

gebruiksvriendelijk en weinig onderhoud

verschillende maten, vormen en kleuren

zonder vonken en rook

Mocht je nog vragen hebben over prijzen, mogelijkheden of andere vragen over een vuurtafel, dan kun je online contact opnemen met deskundigen. Deze helpen je graag en op professionele manier bij het vinden van de vuurtafel naar wens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *