Waarom een goede moisturizer belangrijk is

Bovenop alles wat je ’s ochtends al moet doen, kan het bevochtigen van je huid aanvoelen als een extra karwei, dus waarom zou je dat doen? Het blijkt dat hydratatie niet alleen geweldig aanvoelt, maar ook kan helpen om uw huid in de toekomst helder, glad en rimpelvrij te houden.

Wat zijn de voordelen?

Hydratatie vermindert de kans op huidproblemen. Het gebruik van de juiste soort vocht inbrengende crème voor uw huid kan helpen het evenwicht te bewaren. Wanneer de huid te droog of te vet is, beginnen veel voorkomende huidproblemen zoals acne op te duiken. Als uw huid de neiging heeft om vet te worden, moet u op zoek gaan naar lotions in plaats van crèmes, en proberen om een vocht inbrengende crème met exfoliant ingrediënt te vinden. Als uw huid de neiging heeft om droog te zijn, zoek dan naar een crème ze hebben de neiging om een hoger oliegehalte te hebben. Hydratatie kan het uiterlijk van andere oneffenheden verminderen. Een vers gehydrateerde huid heeft een gezonde glans, die bestaande oneffenheden kan egaliseren. Sommige vochtinbrengers hebben een tint of een zelfbruiner die bij elke huidskleur kan werken. Hydratatie helpt uw huid jong te blijven. De meest gevoelige gebieden van uw huid, het gezicht, de oren, de nek en de borst vervangen zich vaker dan elk ander gebied van uw huid. Dit dagelijkse verlies van huidcellen maakt deze gebieden kwetsbaar voor de droogte en de elementen. In feite zijn het de gebieden met het hoogste risico op huidkanker. Hydratatie kan uw gevoelige huid de nodige boost geven om zichzelf te herstellen en gezond te blijven. Hydratatie bestrijdt rimpels. Mensen met een goed gehydrateerde huid krijgen slechts een fractie van het aantal rimpels van mensen met een droge huid.

Na het douchen

Een goede gezichtscreme is ook het is het perfecte einde van een warme douche. Laten we het onder ogen zien, een warme douche voelt aan, maar het onttrekt het vocht direct aan de huid. Het duurt slechts een minuut om een vocht inbrengende crème aan te brengen, zodat uw huid niet alleen schoon is, maar ook beschermd is tegen de stress van de dag en goed aanvoelt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *