Waarom kies je voor het plaatsen van een stalen schuifdeur?

Stalen schuifdeuren zijn super populair! En wij begrijpen wel waarom, want deze deur kent veel voordelen. Een stalen schuifdeur is een mooi stijlelement én ruimtebesparend. In dit artikel vertellen we je graag waar je op moet letten bij het plaatsen van een stalen schuifdeur.

Een stalen schuifdeur past in elk interieur

Van oudsher zagen we stalen schuifdeuren met name in een industriële omgeving. Nu is dat helemaal niet meer het geval! Stalen deuren zijn ook prachtig in bijvoorbeeld een moderne woning. Een goede reden dus om te kiezen voor een stalen schuifdeur.

Het ziet er prachtig uit

Een stalen schuifdeur is een prachtig stijlelement! De deuren zijn uniek in zijn soort en een eyecatcher in vele woningen én kantoren. De Rooy Steel Doors is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en plaatsen van onder andere stalen schuifdeuren. Doordat al hun deuren maatwerk zijn, heb je altijd een deur die precies aansluit op wat jij wil. Ideaal!

Multifunctioneel

Tot slot geven we je nog een laatste reden om te kiezen voor het plaatsen van een stalen deuren. Ze zijn namelijk multifunctioneel! Je kunt ruimtes van elkaar scheiden maar ook het open karakter van jouw woning volledig bewaren. En wat dacht je ervan om een kamer en suite te creëren? Daarmee geef je je woning een echt jaren ’30 gevoel. Heb je weinig ruimte in je woning? Ook dan zijn stalen schuifdeuren een uitkomst. Je kunt je schuifdeuren namelijk in je muur laten schuiven.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *