Wanneer een gaasomheining in de tuin?

Gaas in de tuin zorgt voor extra veiligheid. Zo kan gaas ervoor zorgen dat kinderen en huisdieren in de tuin gehouden worden, maar ook ongewenste bezoekers kunnen door gaas buiten gehouden worden. Gaas is een ideale manier om je tuin te omheinen. Het neemt weinig ruimte in. Ook kunnen planten er gemakkelijk omheen groeien, waardoor je al snel het gaas niet meer ziet. Lees hieronder wanneer een gaasomheining in de tuin een goed idee is.

Gaas voor kinderen

Naast het water wonen is natuurlijk prachtig. Niet voor niets wonen er in Nederland zo veel mensen langs het water, echter is water in de buurt met kleine kinderen zeer gevaarlijk. Om kleine kinderen die niet kunnen zwemmen te beschermen tegen het water is een omheining van tuingaas een veilige oplossing. Het gaas voorkomt dat kinderen in het water kunnen vallen. 

Gaas voor honden

Het is natuurlijk fijn als je hond gewoon kan loslopen op je erf, maar je wilt natuurlijk ook voorkomen dat die ontsnapt en bijvoorbeeld de weg op gaat. Een gaasomheining is een veilige en zekere oplossing om je hond op het erf te houden.

Gaas voor schapen

Niet voor niets is er speciaal schapengaas verkrijgbaar. Gaas is bij uitstek geschikt als omheining om schapen in hun gebied te houden. Schapengaas verkrijgbaar in vele soorten en maten. Naast schapen is gaas ook geschikt om ander kleinvee binnen te houden.

Gaas voor paarden

Bij een omheining voor paarden denkt men vaak aan een hekwerk. Echter is een gaasomheining ook prima geschikt voor paarden. Als je kiest voor speciaal horrengaas dan is de maasbreedte klein genoeg om te voorkomen dat je paard in het gaas terecht komt. Wel adviseren we om schrikdraden voor de gaas omheining te plaatsen om te voorkomen dat het paard tegen de omheining aan gaat schuren.

Overtuigd van gaas als omheining in de tuin? Goedkoop en stevig gaas bestellen kan gemakkelijk via Giga-gaas.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *