Wat heb je nodig in een beautysalon?

Nadat je jouw opleiding schoonheidsspecialist hebt afgerond kan je er voor kiezen om een eigen beautysalon te openen of om voor een beautysalon te gaan werken. Wat je keuze ook zal zijn, je hebt de mogelijkheid om je studie in het echt toe te gaan passen. Wanneer je er voor kiest om een beautysalon te openen moet je ook rekening houden met de spullen die je nodig hebt. Dit kan nog aardig wat zijn, waardoor het soms voordeliger is om eerst voor een baas te werken.

Juiste lamp

Je hebt waarschijnlijk geleerd om iemands wenkbrauwen onder een vergrootglas licht te epileren of om mee-eters via deze manier weg te halen. Het vergroot het beeld en je werkt niet in je eigen schaduw door de ronde lamp. Op deze manier kan je goed zien waarmee je bezig bent en de klant tevreden stellen. Een luxo loeplamp is dus zeker aan te raden om aan te schaffen in je salon. Ze zijn te verkrijgen vanaf ongeveer 200 euro.

Meubels

Zonder een behandelstoel kom je niet ver. Een comfortabele stoel voor je klant om in te liggen en te relaxen. Daarbij moet het ook een goede stoel zijn voor jezelf zodat je de stoel op de juiste stand kan zetten. Vergeet ook zeker geen zadelkruk. Hier zal je veel op zitten en is belangrijk voor je lichaam. Je zal namelijk veel voorover gebogen zitten wat slecht is voor je lichaam. Door een goede stoel aan te schaffen voor jezelf en voor de klant kan je dit probleem verminderen. Daarbij moet je ook een stoelhoes aanschaffen voor de hygiëne.

Producten

Misschien heb je gewerkt met een bepaald merk tijdens je studie en beviel dit wel. Je kan er dan voor kiezen om met dit merk samen te gaan werken. Je kan er ook voor kiezen om nog even verder te kijken en te proberen zodat je met het juiste merk samen gaat werken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *