Wat houdt een All-In Service voor deuren in?

Een voordeur is natuurlijk hartstikke belangrijk voor een woning. Het is namelijk zo dat dit het eerst is wat mensen zien wanneer ze naar jouw huis toe komen. Het is dus niet alleen iets wat mensen buiten houdt, maar ook iets wat een bepaalde uitstraling afgeeft. Met die reden, en andere redenen die nog belangrijker zijn, is het dus handig om een goede en mooie voordeur te hebben. In deze tekst gaan we kijken naar een All-in service voor voordeuren en wat dat precies inhoudt.

Wat houdt een All-In Service voor deuren in?

Een goede voordeur is dus belangrijk. Niet alleen is het, zoals we net al aangaven, een soort visitekaartje. Het is ook ontzettend belangrijk dat de voordeur bepaalde zaken buiten houdt. Hiervoor is het dus nodig dat er een goed slot in de deur zit. Het kan namelijk maar zo zijn dat er inbrekers actief zijn in de wijk waar jij woont. Om deze buiten te houden, is het belangrijk dat het slot voldoende is. Daarnaast is de rest van de deur natuurlijk ook belangrijk omdat deze niet zomaar geforceerd moet kunnen worden. Tegenwoordig is het daarom een goed idee om een All-In Service voor deuren te gebruiken.

Een All-In Service voor deuren is een service waarbij de oude voordeur vervangen wordt voor een nieuwe deur. Dat gaat in een bepaald aantal stappen. Allereerst wordt digitaal opgemeten wat de afmetingen van de deur zijn. Je kan daarna als particulier zelf keuzes gaan maken. Belangrijk is natuurlijk welke kleur de deur wordt. Ook belangrijk is het om te beslissen in welke stijl de deur moet komen. 

Zoals we al zeiden, is de deur natuurlijk echt een visitekaartje en je wilt dan dus ook wel een voordeur die bij jou past. Qua kleur is er een hoop mogelijk. De deuren kunnen namelijk in alle RAL kleuren gespoten worden voordat ze afgeleverd worden. De volgende stap is het kiezen van een goed slot. Uiteraard is het mogelijk om hierover contact te hebben met de leverancier van de sloten zodat je zeker weet of het slot voldoende is of niet. Daarvoor is het ook belangrijk dat het slot een goed keurmerk heeft. 

De volgende stap is het kiezen van hang- en sluitwerk zodat de deur precies zo wordt als jij hem wil. Wanneer je de deur gekozen hebt, gaat deze gemaakt worden door het bedrijf. Wanneer de deur af is, zal er vervolgens een monteur een afspraak met jou maken. Wanneer hij dan langskomt, zorgt hij ervoor dat de oude deur eruit wordt gehaald. Ook plaatst hij de nieuwe deur en monteert hij deze zodat die precies goed hangt. Als laatste neemt hij de oude deur voor je mee.

Bron: www.deurenweb.nl 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *