Wat u moet weten over een woning in de huidige staat

Wanneer een woning op de markt wordt aangeboden, vindt u deze ofwel helemaal afgewerkt, ofwel in de huidige staat. Dit zijn type vermeldingen over de staat van het huis. Als je dit aankaart bij uw makelaar in Breda, zullen zij u in detail uitleggen wat het betekent. Over het algemeen zijn een woningen in huidige staat woningen die op de markt zijn gebracht zoals ze zijn. Dit zijn de eigendommen die geen verbeteringen of upgrades hebben aangebracht door de verkoper. Kortom, u zult het zien zoals het is. Als je meer wilt weten hierover blijf dan lezen tot het einde.

De aard van een woningaanbod zoals het is

Vastgoed Professionals en bedrijven zoals DietvorstBorman weten absoluut dat het aanbieden van een huis zoals het is iets is dat mogelijk grote reparaties en renovaties nodig heeft. Als u de koper bent en een onroerend goed in de huidige staat heeft gezien, moet u de verantwoordelijkheid nemen voor de benodigde aanpassingen en reparaties, inclusief de problemen die op het moment van verkoop misschien niet duidelijk zijn. Als verkoper moet u alle bekende problemen of problemen van het onroerend goed vermelden. U bent verplicht om de normen van openbaarmaking te volgen. Wanneer het huis in de huidige staat is, betekent dit niet dat het een totaal wrak is. De meeste delen van dat onroerend goed kunnen in orde zijn en de koper zal een of twee grote problemen moeten oplossen. Een huisinspectie zal dus onthullen waarom het onroerend goed wordt vermeld zoals het is.

Wanneer wordt een onroerend goed in de huidige staat vermeld?

Een eigenaar zijn huis weergeven zoals het is als hij verliezen wil beperken. In het verleden werd een pand gerepareerd en gerenoveerd voordat het op de markt werd gebracht, maar vanwege de grote vraag naar woningen vandaag de dag, kopen kopers eerder een woning. Dit gebeurt zelfs als ze reparatie- en renovatiekosten moeten dragen. Houd er rekening mee dat de reparaties of renovaties niet noodzakelijk de redenen zijn waarom een ​​huis wordt vermeld zoals het is. Soms vermelden eigenaren hun eigendom zoals het is, omdat ze het zich niet kunnen veroorloven om te onderhouden of omdat ze schulden hebben op het huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *