Wereldkaart, waar ben ik al geweest?

schilderij wereldkaart

Heb jij een passie voor reizen? Ben je ook wel, een echte reiziger die verder reist dan de toeristische steden. Dan heb je vast al een wereldreis gemaakt of hij staat nog op de planning. In ieder geval mag dit dan niet in jouw huis ontbreken.

Namelijk, een eyecather aan de muur in je slaap of woonkamer, waarop je kan zien waar je al geweest bent of waar je dit jaar naar toe gaat. Een schilderij wereldkaart is de perfecte manier om kracht, avontuur en tegelijkertijd kunst in huis te halen. Voor jou is het natuurlijk meer dan kunst, namelijk een indrukwekkende kaart die jou interesse wekt.

Voor de mooiste herinneringen

Een wereldkaart is meer dan een kaart aan de muur, want heb je er al eens over nagedacht dat het een bepaald gevoel bij iemand opwekt. Zeker weten dat je vrienden hierover zullen praten of dat je samen met familie terug denkt aan die bijzondere vakantie met zijn allen. Daarnaast is het voor kinderen ook leerzaam, want hiermee kunnen ze hun typografie op de proef stellen.

Ook leuk om cadeau te geven

Vraagt jou vriendin al een tijdje om een schilderij, maar weet je zelf niet zo goed waarmee je haar dan blij maakt? Zelfs al is het geen reiziger, dan nog kan een wereldkaart heel leuk zijn voor in huis. Met bijvoorbeeld een meerdere luiken schilderij geef je de ruimte meer speelsheid, kleur en levendigheid. Dit doet het altijd goed in huis en als cadeau.

Een prachtig exemplaar

Is er in jouw huis een natuurlijke / landelijke uitstraling aanwezig, dan kan je kiezen voor een kleurrijk schilderij. Maar andersom ook, daarvoor zijn de houten wereldkaarten weer erg leuk. Of je nu liever een ronde, strakke of meerluikse kaart hebt het kan allemaal. Laat je vooral inspireren en haal ook een kunstwerk in huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *