Woodies schroeven, perfect voor het klussen

Woodies schroeven zijn schroeven van zeer hoge kwaliteit en perfect te gebruiken voor kluswerkzaamheden. De schroeven zijn relatief goedkoop en het is dan ook handig om een voorraad te hebben voor als je gaat klussen. De woodies schroeven kunnen zich goed in het hout vastgrijpen omdat ze daar speciaal voor zijn gemaakt. De woodies schroeven bevatten speciale freesribben waardoor het makkelijker is deze in het hout te monteren. De schachtribben zorgen er daarnaast voor dat de schroeven eenvoudig en soepel in het hout draaien waardoor je niet bang hoeft te zijn voor scheuren in het hout. Met de woodies schroeven heb je ook nauwelijks voorbereidingstijd, je hoeft namelijk niet voor te boren wat een hoop zorgen en tijd scheelt.  

Diverse soorten woodies schroeven

De shield schroeven hebben een kern van hard verzinkt staal met een antiroest coating eroverheen. De shield schroeven zijn krachtig en sterker dan een gemiddelde schroef. De vlonderschroef, een ander type schroef, is perfect voor het gebruik in hout, steigers en bijvoorbeeld ook schuttingen. De schroeven kun je ook kopen in een kleur waardoor deze schroeven minder opvallend zijn in onder andere blank hout. Dit zorgt voor een mooi effect en een prachtig design. Ook heb je zogenaamde tellerkopschroeven. Deze schroeven zie je vaak terug in de bouw, ze kunnen namelijk veel gewicht aan en hebben daarom een grote bolvormige kop. Om die reden zijn in de bouw niet veel bevestigingspunten nodig en zijn ze perfect voor vele toepassingen. Een andere soort schroef die regelmatig wordt gebruikt is de glaslatschroef. Deze schroef is te gebruiken voor houten glaslatten. Met glaslatschroeven kun je houten glaslatten eenvoudig monteren en in elkaar zetten. Deze schroeven kan je in verschillende kleuren krijgen en bevatten een kleine kop.

Er zijn nog veel meer woodies schroeven in de collectie, zoals onder andere scharnierschroeven, tellerkopschroeven en potdekselschroeven. Met de scharnierschroef kun je scharnieren bevestigen zodat deze heel stevig zijn en goed vastzitten. Ondanks dat ze goed vastzitten hoef je niet bang te zijn voor schade aan de scharnieren, deze schade wordt voorkomen door de freesribben. Tellerkopschroeven bevatten een grote platte kop, kunnen veel gewicht dragen en zijn daarom ook erg praktisch om te gebruiken. Je kunt ze verkrijgen in SHIELD en verzinkt. De potdekselschroef past perfect bij het potdekselen van houten delen en zijn verkrijgbaar in twee verschillende kleuren, zwart en RAL 9005. Zo weet je zeker dat de schroeven goed en mooi zullen passen. Ten slotte heb je ook cilinderschroeven waarmee je gemakkelijk balkdragers, profielen en hoekijzers op hout kunt monteren. Deze schroeven zijn beschikbaar in verschillende lengtes. 

Woodies schroeven van betrouwbare kwaliteit

Bij de woodies schroeven ben je verzekerd van goede kwaliteit. De ervaring die professionals hebben met woodies schroeven is zeer positief en vele gebruikers zijn er al jarenlang heel blij mee. De schroeven zijn ideaal voor professionals en voor doe-het-zelvers. De woodies schroeven zijn een must-have in je gereedschapskist. Je kan dan ook het beste een voorraadje aan schroeven klaar hebben liggen in je gereedschapskist.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *