Woondecoratie als kerstcadeau geven?

Ligt het geven van woondecoratie als kerstcadeau gevoelig? Mensen bepalen graag de inhoud van hun eigen interieur. Daarom kan het geven van een woondecoratie als cadeau misschien wat ongemakkelijk voelen. Maak je echter geen zorgen, iemand die zijn interieur inricht krijgt soms last van oogkleppen. Hierdoor gaat alle creativiteit met betrekking tot de inrichting verloren. Aan jou de eer om met een mooi kerstcadeau te zorgen voor de broodnodige creativiteit in iemand anders zijn of haar interieur.

Kerstcadeau vrouw Cow Parade beeldjes of Pomme Pidou figuren

Om een in het oog springend kerstcadeau vrouw te geven zijn de handbeschilderde Cow Parade koeienbeeldjes zeer geschikt omdat ze als woondecoratie in elk vertrek een eyecatcher vormen. Ook de bijzondere beschilderde hondenbeeldjes van het Belgische Pomme Pidou, zijn leuk om als kerstcadeau vrouw te geven. Ook deze beeldjes zijn met de hand beschilderd.

Kerstcadeaus man Klassieke model auto of wijnfleshouder

Voor mannen zijn er weer andere trends. Is stoer terug van weggeweest? Metalen wijnfleshouders met thema’s als motor , duiker of gitarist of duiker zijn erg leuk om dit jaar aan een man te geven. Ook leuke klassieke model auto’s zijn stoer om aan een man cadeau te geven met kerst.

Kerstcadeautjes voor elk wat wils

Veel kerstcadeautjes zijn voor mannen en vrouwen erg leuk. Afsluitend dus een paar tips die ook geschikt zijn als je een stel een leuk kerstcadeautje wilt geven. Nieuw zijn de Vinyl klokken die vervaardigd zijn uit gerecyclede langspeelplaten. Deze nieuwe klokken geven het begrip recycling een nieuwe wending. Oude platen worden tot nieuwe platen verwerkt, maar dan met een uurwerk en een leuk thema. De Vinyl klokken kun je bij Kadogalerie in Haarlem bekijken en via de website bestellen. Verder vallen daar ook het enorme assortiment schootkussens op. Deze zijn voor man en vrouw, van jong tot oud altijd handig en leuk om te krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *