Zelfgemaakte cadeaus voor de liefste klussers

Heeft jouw nieuwe woning een half jaar in de steigers gestaan en heeft je stoere moeder jou elke dag geholpen met klussen? Of stonden je vriendinnen meerdere malen om acht uur ‘s ochtends klaar met een verfroller om de kamers te sauzen? Dan verdienen zij absoluut een mooi cadeau. Een zelfgemaakt sieraad is een bijzonder en persoonlijk bedankje waar ze gegarandeerd blij mee zullen zijn.

Sieraden maak je vrij eenvoudig zelf, wanneer je over de juiste materialen beschikt. Betaalbarekralen is dé groothandel in kralen en accessoires om de mooiste cadeaus te maken. Hier kun je alles bestellen wat je nodig hebt. Via het keuzemenu kun je eenvoudig je materialen kiezen. Bij het kopje ‘inspiratie sets’ vind je nog meer uitleg over hoe je zelf sieraden kunt maken en wat je hiervoor nodig hebt. 

Ben je op zoek naar een sieraad met een boodschap? Dan is het leuk om te kiezen voor de C.U.S® sieraden message beads. Deze nieuwe en exclusieve collectie is gebaseerd op het principe van gebed kokers. Deze werden vroeger veel gedragen door gelovige mensen. De koker was bevestigd aan een ketting en bevatte een boodschap, wens of gebed. De hexagon vormige kralen bevatten ieder een unieke tekst en bijpassend symbool, zodat jij de juiste boodschap kunt overbrengen aan de ontvanger. De kralen zijn te verkrijgen in goud- en zilverkleurig stainless steel en DQ materiaal. Door het grote rijggat kun je ze combineren met rijgmateriaal naar keuze. De speciale eindkappen maken de beads geschikt voor het gebruiken van dun rijgmateriaal.

Voor welke combinatie je ook kiest, de ontvanger zal ontzettend blij zijn met dit zelfgemaakte cadeau. Het gebaar en de boodschap zijn immers het meeste waard, net zoals het gebaar van hun hulp. Ga jij voor de C.U.S® sieraden message beads?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *