Zo geef je jouw eettafel een make-over!

Je kent het wel, soms kun je ineens zin hebben om je interieur te veranderen. Maar heel ingrijpend hoeft dat meestal niet. Een kleine aanpassing geeft vaak al een groots effect. Heb je wel eens overwogen om je huidige tafel een compleet nieuwe look te geven? Dat is duurzaam en bovendien heel fijn voor je portemonnee. Hieronder volgen tips die je kunnen helpen bij het pimpen van je eettafel!

Verf de eettafel in een andere kleur

Een andere kleur kan al heel veel veranderen in je interieur. Er zijn zoveel kleuren dat je erg creatief kunt zijn met het verven van de eettafel. Het veranderen van kleur biedt ook veel andere mogelijkheden! Denk bij het verven niet aan standaard kleuren verf, maar kies bijvoorbeeld metallic of een matte verf. Dat maakt jouw eettafel echt uniek!

Geef je eettafel een ander onderstel

De interactie met de ruimte wordt bepaald door het soort tafelpoot. Er zijn verschillende uitvoeringen en materialen waar je gebruik van kunt maken. Jouw tafel krijgt een hele andere uitstraling als je er nieuwe poten onder zet. Geef de landelijke houten eettafel bijvoorbeeld een industriële look. Dit doe je door de tafelpoten te vervangen door een stoer metalen onderstel.

Het aankleden van je eettafel

Decoratie en een leuk tafelkleed kunnen al veel doen voor jouw tafel. Het kan zijn dat jouw tafelblad doorleefd is. Dit geeft een stoere look, maar jij kan daar al helemaal op uitgekeken zijn. Kies dan voor een tafelkleed van mooi materiaal. Om de eettafel af te maken kun je decoratie gebruiken. Denk aan een vaas met droogbloemen erin. Zo geef je jouw eettafel heel makkelijk een goede make-over!

Ben jij uitgekeken op je huidige eettafel? Door middel van veranderingen zoals het verven of aankleden van de eettafel geef je er gemakkelijk een nieuwe look aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *