Zo kom je nooit meer voor verrassingen te staan

Zo kom je nooit meer voor verrassingen te staan

Iedereen heeft het wel eens meegemaakt, de deurbel gaat maar je verwacht niemand. Je twijfelt of je wel open moet doen want je hebt geen idee wie er aan de andere kant van de deur kan staan. Gebeurt jou dit wel eens, dan is misschien een Hikvision video intercom wat voor jou. Bij Webstore4 hebben ze een breed aanbod aan video intercoms zodat je er altijd een kan vinden die goed bij jou en jouw wensen past.

Zo werkt het

Er zijn verschillende soorten sets die je kunt kopen. Bij de wat uitgebreidere sets krijg je een bel met camera en een scherm voor binnen. Die kan je dan bijvoorbeeld naast je deur hangen of op een algemene plek waar iedereen makkelijk bij kan. Zo kan je als er wordt aangebeld bij jou thuis direct zien wie er voor je deur staat. Ook zit er in het scherm dat je binnen hangt een microfoon en speaker, zodat je ook kan communiceren met degene die aanbelt. Er is ook een simpele gratis app waarmee je ook wanneer je niet thuis bent doorkrijgt of er bij jou thuis wordt aangebeld. Zo kan je ook bijvoorbeeld op je werk zien wie er voor je deur staat. Deze app is vooral handig als je hebt gekozen voor alleen de bel met camera. Dan heb je geen scherm voor binnen nodig want praten en kijken kan dan via je eigen telefoon.

 Alleen maar gemak

Kortom, een video intercom brengt eigenlijk alleen maar gemakken met zich mee. Nooit zal jij meer verrast worden door de deurbel. Namelijk een blik op de app of de intercom en je weet of je zin hebt in het bezoek wat je ziet verschijnen. Super handig dus en het geeft ook nog eens een extra gevoel van veiligheid, wie wilt dat nou niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *